Direktlänk till inlägg 14 januari 2008

psyksnack

Av vampireslave - 14 januari 2008 11:00

pratade med barnmorskan häromdagen. om den där psykgruppen för blivande föräldrar jag skulle få vara med i. det visade sig att den inte är något för mig. den riktar sig till personer som trampar på gränsen till depressioner, inte för någon som redan varit där några gånger, knaprat tunga mediciner och tampats med andra monster.


barnmorskan letade vidare. och hamnade på sjukhusets förlossningsavdelning. där finns tydligen specialistläkare för ändamål som detta, med samtalshjälp, medicinrådgivning och övrig backup. hon bad läkaren skriva remiss dit innan hon ens pratat med mig. här går det undan. men skickade inte iväg den utan mitt godkännande förstås. hon sa att det skulle vara ett prioriterat fall. 


och alldeles nyss ringde dem. en barnmorska hade precis varit och hämtat posten och såg min remiss. och ringde direkt. hon tänkte att det kunde ju vara riktigt bråttom för personen på pappret att få hjälp, då ville hon inte spilla någon tid. jag säger bara: underbart. det är ju så det ska fungera.


nu är det inte så bråttom. vi bokade in en tid nästa vecka med deras läkare. annars hade jag fått komma redan imorgon. ska bli väldigt spännande att se vart det här landar.  

 
 
CrimsonAnna

CrimsonAnna

14 januari 2008 12:06

Härligt! Håller tummarna på att de hittar ngt som funkar bra för dig och Krypet. Jag själv ska jobba på mig själv och har ordnat vik för ikväll så jag jobbar på att må bättre.

http://www.metalanna.blogspot.com

 
Nathalie

Nathalie

14 januari 2008 13:04

Vad skönt att du har hamnat hos en barnmorska som tar dig på allvar! Det är verkligen jätteviktigt. Och man borde byta om man inte är nöjd. Vilket jag inte gjorde... Dumt, men nu vet jag ju något till nästa gång.

http://meandmymen.blogg.se

 
Malin

Malin

14 januari 2008 14:18

hej gumman! det skulle vara riktigt trevligt att prata med dig! jag är "ledig" under dagarna så du kan ring när som. Men om du vill prata ngn kväll passar det bäst på torsdag =)
och jag håller med dig! träningskläder är svindyra! och man sliter ut dem fort :(

Nosgnuggar

http://nognugg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Vince

14 januari 2008 18:53

Hello.

Ville bara säga hej och att jag tänker på dig. Tittar in här ibland för att se vad du haft för dig, det är perfekt. =)

Kram.

 
tezz

tezz

16 januari 2008 12:21

Den kostar 19kr på ikea. står på inlägget innan, under bilden... =) Har för mig att de fins på ica maxi också... inte säker..Grymt bra i alla fall!

http://tezaloniki.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av vampireslave - 28 oktober 2009 20:42

jag provar mina vingar. kanske kan jag lära mig flyga. åtminstone förstå hur wordpress funkar. där tänker jag hålla till ett tag. får se vart jag landar. kika in i nätet hos vampireslave! ...

Av vampireslave - 27 oktober 2009 18:48

idag är det lördag. så sant som det är sagt. desperate housewives på tv ikväll. alltså är det lördag. nya nemi ramlade in genom brevlådan idag. dubbellördag. och på lördagar får man äta godis. därför gick vi i samlad trupp till affären för att inhand...

Av vampireslave - 26 oktober 2009 12:34

det här med tid. den är svår att hålla koll på. nuförtiden. åldrar och minuter känns som petitesser. men visst blir kinderna lite skamligt röda när jag vid frukosten insåg att vilda och yla blivit fem månader gamla. FÖR TVÅ DAGAR SEN.   för mycke...

arg

Av vampireslave - 25 oktober 2009 10:32

anledningen till att jag bytte till BLOGGAGRATIS bloggportal var för att slippa all satans reklam. trött på detta hos blogg.se tyckte jag att bloggagratis var ett perfekt alternativ. för ett tag sedan bytte portalen namn till bloggplatsen, och vad se...

Av vampireslave - 24 oktober 2009 19:03

tvillingbetraktelse. ibland händer det att fel barn stoppas i fel säng. småkrypen är inte alls lika. och otroligt lika. på samma gång. dialogen som utspelade sig är ju inte klok egentligen. jag skyller helt och fullt på den utarmande tröttheten:   ...

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards