Alla inlägg den 22 maj 2007

Av vampireslave - 22 maj 2007 22:22

hemkommen. kvällens arbetspass är slutfört. jag är trött men ska ta en dusch och sedan läsa lite. är ledig imorgon så då passar det bra med långkväll och te. om jag kommer så långt. jag kanske somnar i hallen.

Av vampireslave - 22 maj 2007 08:36

nu har jag skickat in mina första svar på frågor i magikursen. kursen består av tolv delkurser över ett år. till varje delkurs kan man välja olika nivåer för sitt studerande.


kursnivå behöver man inte göra någonting, det räcker med att få hem materialet och studera i egen vald utsträckning. på diplomnivå måste man skicka in svar på några grundläggande frågor, så att kursledaren ser att studierna fortskrider och följs, i slutet av kursen utdelas ett diplom.


initieringsnivå måste man svara på fler frågor än vid diplomnivå. man måste vara aktiv och ha egna tankegångar och reflektioner. om man inte vill svara på frågor kan man välja att skriva sammanfattande texter istället. i slutet av kursen utdelas ett diplom, och man kan oxå välja att initieras till häxa. efter genomgången initieringsritual fortsätter man att studera på egen hand, som solitär, eller går med i en grupp, ett coven.


den sista nivån är tempelnivå. då måste man först börja med initieringsnivå. senare i kursen kan man välja att gå upp till tempelnivå. tempelnivån ställer dels alla krav som finns på initieringsnivå, dels kommer fler frågor som rör den väg som Nattskogs Templet inriktar sig på. Nattskogs Templet har en egen tradition som man kan initieras i, men bara om man har samma åsikter, personliga inriktningar, visioner och ideal. har man inte det finns många andra grupper och covens att söka sig till.


spännande

Presentation

Omröstning

vill du byta efternamn?
 ja
 ja - vill skapa ett eget
 nej
 har redan gjort det
 vet ej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards